top of page

Barnkalas

Piraten Kapten Snorkråka

Det sägs att han är världens knasigaste och tokigaste pirat, att han har brottats med en livs levande sabeltandad huggsnigel, seglat de sju haven på en barkbåt och att han har inofficiellt världsrekord i sjörövar-dansstopp (enligt honom själv).

Japp, vi pratar så klart om självaste Kapten Snorkråka.

Kapten Snorkråka är en lekfull och lite galen pirat som kommit ända ifrån Snorkråkianinen för att trolla, berätta sjörövarhistorier, leta skatter, dansa och till och med kanske fäktas med ett och annat modigt födelsedagsbarn.

Rymdhjälten Rocky RymdFis

Rocky RymdFis är en annan knasig figur som gärna kommer ut och härjar och busar med barnen. Det sägs att han har fångat en 1000 årig fis, besegrat superskurkar, brottats med enögda rymdvarelser och trollat bort en hel planet.

Rocky älskar att dansa, trolla bort saker och att utmana barnen på olika svåra tävlingar (han säger själv att han aldrig har förlorat dock).

Barnkalas är absolut det roligaste dessa två figurer vet!

Vare sig jag kommer ut som Kapten Snorkråka eller Rocky RymdFis så kan ni räkna med ett fartfyllt äventyr och upplevelserik underhållning för och tillsammans med barngruppen.

Passar bäst för barn i åldrarna 4-7 år.

Det kan vara små grupper i form av ett barnkalas i en lägenhet eller kvarterslokal eller större scenuppträdande för en större publik (det finns egentligen ingen begränsning för antal) man får lägga upp showen på lite olika sätt bara.

Kapten Snorkråka på Fagersjödagen 
Rocky RymdFis på barnkalas
bottom of page